Çekirdeksiz siyah kuru üzümler, tatlı bir tada sahiptir ve birçok tatlı ve tuzlu tarifte kullanılır. Genellikle kahvaltılarda, tatlılarda, kurabiyelerde, keklerde ve salatalarda tercih edilirler. Ayrıca atıştırmalık olarak da tüketilebilirler. Besin değeri bakımından lif, vitamin ve antioksidanlar açısından zengindir. Özellikle lif içeriği sindirim sistemini desteklerken, vitamin ve antioksidanlar vücudu hastalıklara karşı korur. Ancak, dikkatli tüketilmeleri gereken bir besindir çünkü yüksek miktarda doğal şeker içerirler.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.