Siyah zeytin, tam olgunlaşmış haldeyken toplanır ve fermente edilerek veya işlenerek tüketilebilir hale getirilir. Bu işlem sırasında, zeytinin acımsı tadı azalırken, tatlı bir lezzet ve karakteristik siyah renk gelişir. Siyah zeytin, lif, antioksidanlar ve sağlıklı yağlar bakımından zengindir. Ayrıca, E vitamini, demir, kalsiyum ve potasyum gibi besleyici bileşenler içerir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.