Tam çavdar ekmeği, çavdar tahılı unu ile yapılan bir ekmek türüdür.
Tam çavdar ekmeğinin temel özelliği, bol life sahip olması ve kalori barındırmamasıdır.
İçindekiler :
Tam çavdar unu, Yulaf, Keten Tohumu, Ay çekirdeği, Susam, Malt Unu, Tam çavdar ekşi mayası, İçme suyu, Deniz tuzu.
Saklama & Kullanım Koşulları :
Ekmeğinizi buzdolabında 3 hafta, buzlukta 90 gün boyunca hava almayacak bir poşetin içerisinde saklamanızı ve yemeden önce tozt makinası, döküm tava veya ekmek kızartma makinasında ısıtmanızı tavsiye ederiz.
Not: Alerjenler bold olarak belirtilmiştir. Gluten içerir.
Tahıllı çavdar ekmeğimiz %100 çavdar unu ve çavdar ekşi